ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.spmc.gr ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...
spmc teliko banner 2017ellinikes syntages banner 2 2017

Βράβευση μαθητών στο μαθηματικό διαγωνισμό στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου

new gia athlitiko site banner free teliko


spmc teliko banner 2017


ellinikes syntages banner 2 2017
Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΜΘ κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τους μαθητές της Γ’ Λυκείου Καζάκου Εριέτα και Αρβανιτάκη Κωνσταντίνο, οι οποίοι διακρίθηκαν στο μαθηματικό διαγωνισμό που έγινε στη μνήμη του Βασίλη Ξανθόπουλου και βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση το περασμένο Σάββατο...(Χορηγοί της είδησης οι ιστοσελίδες www.spmc.gr, http://www.helcomarmiltd.com/, www.femaleplace.weebly.com και η σελίδα των Ελληνικών Συνταγών στο Facebook:https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1-yes-856191597856898/?ref=bookmarks)....
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον κ. Λιθηρόπουλο για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ενώ ο κ. Λιθηρόπουλος από την πλευρά του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς καθώς επίσης και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν μέσα από αυτόν το διαγωνισμό και βραβεύτηκαν. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα σας ώστε να γίνετε πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και επιπλέον να επιτύχετε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για περαιτέρω διεύρυνση των γνώσεων σας. Με αφορμή τη διάκρισή σας δικαιώνονται παράλληλα και οι κόποι, τόσο των γονιών όσο και των καθηγητών τους, αποδεικνύοντας τα υψηλά μαθησιακά επίπεδα που χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση που υπάρχει στον Δήμο μας, γεμίζοντας με περηφάνια και χαρά όλους μας».
Στη συνάντηση επίσης πέρα από τα θέματα πρόθεσης εισόδου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επαγγελματικών προοπτικών των μαθητών που συζητήθηκαν, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα της μετανάστευσης πολλών νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό λόγω οικονομικής αστάθειας της χώρας μας.

Πολιτική

Αθλητισμός

Football League:Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 33ης αγωνιστικής (20/05/18)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 33ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Football League,...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook