ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.spmc.gr ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...
spmc teliko banner 2017ellinikes syntages banner 2 2017

ΠΕ Δράμας:Σύσκεψη ΣΟΠΠ για πλημμύρες και χιόνια

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, στην Αίθουσα «Αυτοδιοίκησης», πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Ανάργυρου Πατακάκη, με θέμα την αντιμετώπιση των φαινομένων που προέρχονται από Πλημμύρες και Χιονοπτώσεις - Παγετό για την περίοδο 2017-2018...(Χορηγοί της είδησης οι ιστοσελίδες www.spmc.gr, http://www.helcomarmiltd.com/ και www.femaleplace.weebly.com)...
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ.Χρήστος Μαμαρίκας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών κ.Χρήστος Λιθηρόπουλος, ο Διευθυντής Δασών Ν. Δράμας κ.Ανδρέας Τσίγγης, η Δασάρχης Δράμας κα.Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο εκπρόσωπος της Ανώτατης Διοίκησης Φρουράς Δράμας κ.Αθανάσιος Αστεριάδης, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κ.Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας κ.Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Δράμας κ.Γεώργιος Τσεπίλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κ.Νευροκοπίου κ.Ανδρέας Τσεπνίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Δοξάτου, του Δήμου Προσοτσάνης και του Δήμου Παρανεστίου, εκπρόσωποι των Τ.Ο.Ε.Β., εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, όπως και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
Στόχος της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη και αντιμετώπιση των συνεπειών έκτακτων καιρικών φαινομένων (πλημμυρών, χιονοπτώσεων, παγετού κλπ) ενόψει της επικείμενης χειμερινής περιόδου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι : «Υπό το βάρος των έντονων καιρικών φαινομένων στην Μάνδρα Αττικής που κατέληξαν στα τραγικά συμβάντα με τους 22 νεκρούς, πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, για σημαντικά, λεπτά και ουσιαστικά θέματα, τα οποία πρέπει να δει ο καθένας στο χώρο ευθύνης του. Ακολουθούνται λανθασμένες πολιτικές χωρίς σχεδιασμό και με κακό συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Τα προβλήματα επιτείνονται από την υποστελέχωση των υπηρεσιών των Δήμων και των Περιφερειών, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα. Δεν νοείται να μην έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε προσλήψεις σε καίριες και νευραλγικές θέσεις, όπως στην Τεχνική Υπηρεσία. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κλιματική αλλαγή έχει παίξει ρόλο στη δημιουργία έντονων καιρικών φαινόμενων».

Πολιτική

Αθλητισμός

Football League:Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής (17-18/02/18)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 17ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Football League,...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook