ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.spmc.gr ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...
spmc teliko banner 2017ellinikes syntages banner 2 2017

Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες επέλεξαν την «Ονειρούπολη» ως Χριστουγεννιάτικο προορισμό το τριήμερο 24-26 Δεκεμβρίου

Το τριήμερο 24- 26 Δεκεμβρίου οι δρόμοι της «Ονειρούπολης» Δράμας γέμισαν χαρούμενες παιδικές φωνές και ολόκληρη η πόλη στολίστηκε από την χαρούμενη εορταστική διάθεση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών που επέλεξαν την Δράμα ως Χριστουγεννιάτικο προορισμό τους και φέτος. Για ακόμη μία φορά η «Ονειρούπολη»- «Το χωριό του Άη Βασίλη» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς 51.500 άτομα από ολόκληρη τη χώρα επισκέφτηκαν την «Ονειρούπολη» Δράμας το τριήμερο 24-26 Δεκεμβρίου 2016, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η «Ονειρούπολη» είναι η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας.
Η «Ονειρούπολη»σε γιορτινούς ρυθμούς, την παραμονή, ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, υποδέχτηκε πλήθος μικρών και μεγάλων επισκεπτών οι οποίοι πλημμύρισαν το «Χωριό του Άη Βασίλη» με τις χαρούμενες φωνές τους. Περιηγήθηκαν με ενθουσιασμό στα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια με τις δωρεάν δράσεις, στο Σπίτι του Άη Βασίλη, στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, οι πιο μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτα με το τρενάκι περιήγησης σε όλη την πόλη και χάρηκαν με το μαγευτικό καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα αλογάκια και τα άλλα παιχνίδια. Στην Κεντρική Σκηνή μία πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων, συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων από ολόκληρη τη χώρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους ψυχαγώγησε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών, κάνουν την «Ονειρούπολη» Δράμας τη δική μας γωνιά στην Παραμυθοχώρα.
«Πασπαλισμένη» με τη χρυσόσκονη του παραμυθιού, η «Ονειρούπολη» θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους! Σας περιμένουμε!

Πολιτική

Αθλητισμός

Football League:Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 33ης αγωνιστικής (20/05/18)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 33ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Football League,...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook