ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.spmc.gr ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...
spmc teliko banner 2017ellinikes syntages banner 2 2017

Εκδήλωση του «Santa Run Drama» στην Ονειρούπολη

Δεκάδες Άη Βασίληδες «πλημμύρισαν», το απόγευμα της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, τους κεντρικούς δρόμους της Δράμας προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ήταν οι Άη Βασίληδες – δρομείς του «Santa Run Drama» οι οποίοι, φορώντας τη στολή του Άη Βασίλη, περπάτησαν για καλό σκοπό στους δρόμους της πόλης, σκορπίζοντας χαρά και εορταστική διάθεση. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Α.Ε. Κυργίων σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην «Ονειρούπολη» Δράμας την πιο χαρούμενη, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Το «Santa Run Drama» όπου οι συμμετέχοντες, κάθε ηλικίας, φόρεσαν τη στολή του Άη-Βασίλη γεμίζοντας με χρώμα κάθε γωνιά της πόλης. Η πορεία ξεκίνησε από την είσοδο της «Ονειρούπολης», κατευθύνθηκε προς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο εμπορικό κέντρο και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας όπου ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι με τους djs Fanis & Duke. Με νόστιμα εδέσματα από τους σπουδαστές μαγειρικής του Ι.ΙΕΚ «Άκμων» και κρασί από την «Ένωση Οινοπαραγωγών» Δράμας. Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση υποστήριξε η Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα (ΕΔΕΟ).
Σκοπός του ««Santa Run Drama» ήταν η οικονομική ενίσχυση των συλλόγων «Λάμψη» και «Καρκινοπαθών Δράμας» και όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ενισχύοντας το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων της πόλης.
Όλοι οι «Αη Βασίληδες» του «Santa Run Drama» μετέφεραν το μήνυμα ότι η συμμετοχή μπορεί να είναι χαρά και η προσφορά να είναι ανταπόδοση και έδωσαν την υπόσχεση για το επόμενο «Santa Run Drama» του χρόνου!

Δείτε στιγμιότυπα από το «Santa Run Drama» στο ακόλουθο link στο web κανάλι της «Ονειρούπολης»: https://youtu.be/n09LJNhB9R4

Πολιτική

Αθλητισμός

Football League:Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 33ης αγωνιστικής (20/05/18)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 33ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Football League,...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook