ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...

ellinikes syntages banner 2 2017

Γιατί είμαστε…. ΑΓΑΠΗ!

Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με του φορείς ΑμεΑ του Nομού, διοργάνωσαν ψυχαγωγική εκδήλωση στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας την Τρίτη 27 Ιουνίου, ώρα 7μμ. (Χορηγός της είδησης η ιστοσελίδα spmc.gr)
Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο “Ελευθέρια 2017”, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους να αποδράσουν από την καθημερινότητα, νοσταλγώντας παλιές καλοκαιρινές στιγμές.
Κατά τη διάρκεια της δράσης παρουσιάστηκαν θεατρικά αποσπάσματα από ελληνική κωμωδία, τραγούδια καθώς και χοροί από παιδιά χαρούμενα που το απόλαυσαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την εκδήλωση. Παρουσιάστηκαν εκθέσεις φωτογραφικού υλικού, χειροτεχνίας καθώς και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού των φορέων.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, χόρεψαν “φορώντας” την καλοκαιρινή τους διάθεση και ένα αναμνηστικό βραχιολάκι.
Από την εκδήλωση βέβαια δεν έλειψε και το παραδοσιακό γλύκισμα του κουταλιού για όλους τους γευσιγνώστες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,ο κ. Α. Μωυσιάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και η κ. Γ. Χειράκη, Περιφερειακή Σύμβουλος.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 14:11

Πολιτική

Αθλητισμός

ΕΠΣ Δράμας:Οι ορισμοί των διαιτητών στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία (20/01/18)

Μάθετε τους διαιτητές της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου...(Χορηγοί...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook