ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (60)

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο facebook, ο οποίος διαδίδεται μέσω του τσατ και δείχνει ένα αρχείο φωτογραφίας, το οποίο έχει σταλεί από φίλο σας.

Αρχικά δείχνει "αθώο", αλλά για να ανοίξει ζητάει ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο όταν το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας στέλνει το αρχείο αυτό σε όλους τους φίλους σας.

Μάλιστα, "νεκρώνει" και η επιλογή των "ρυθμίσεων" και της "αποσύνδεσης" στο προφίλ από όπου έχει σταλεί.

Δείτε παρακάτω με τι μοιάζει ο συγκεκριμένος ιός που έχει κατακλύσει το ίντερνετ:


ios

Πηγή:pontiki.gr
Επιστήμονες στη Γερμανία μέτρησαν τη μικρότερη μέχρι σήμερα υποδιαίρεση του χρόνου, καταφέρνοντας να χρονομετρήσουν ένα συμβάν με ακρίβεια μόλις μερικών τρισεκατομμυριοστών του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες μέτρησαν τις αλλαγές μέσα σε ένα άτομο ύλης, συγκεκριμένα τη στιγμή που ένα ηλεκτρόνιο διέφευγε από τα δεσμά του στο εσωτερικό του ατόμου.

Η «απόδραση» του ηλεκτρονίου όταν το φως πέφτει πάνω του, είναι ένα φαινόμενο που λέγεται φωτοηλεκτρικό και είχε περιγραφεί από τον Αϊνστάιν το 1905. Έως τώρα διάφορα πειράματα είχαν μετρήσει τι συνέβαινε μόνο αφότου το ηλεκτρόνιο είχε πια ξεφύγει από το άτομο όπου έως τότε βρισκόταν δεσμευμένο.

Αυτήν τη φορά, οι ερευνητές κατόρθωσαν να χρονομετρήσουν από την αρχή έως το τέλος όλη τη διαδικασία αποβολής του ηλεκτρονίου από ένα άτομο ηλίου, όταν έπεφτε πάνω του ένας πάρα πολύ βραχύς παλμός υπεριώδους φωτός λέιζερ, όπως ανέφερε το ΑΜΠΕ.

Η μέτρηση έγινε με ακρίβεια της τάξης των 7 έως 21 zeptoseconds (ένα zeptosecond ισοδυναμεί με ένα τρισεκατομμυριοστό του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου), χρονικό διάστημα που είναι το πιο σύντομο που έχει ποτέ μετρηθεί.


Πηγή:newsbeast.gr
Ο CEO του Instagram, Kevin Systrom, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην Financial Times ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προστεθεί λειτουργία ζωντανής μετάδοσης video (live video) μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή, ακόμα μία απόδειξη ότι η Facebook κυνηγά λυσσασμένα οτιδήποτε αφορά το video.


“Η ζωντανή μετάδοση είναι κάτι που μας ενθουσιάζει. Πιστεύω ότι θα ενισχύσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης του Instagram. Εάν θέλω να συσφίξω τις σχέσεις μου με κάποιον, τότε το live streaming video θα βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά”

Ο Systrom δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και τη χρήση της λειτουργίας, ωστόσο, έχουν γίνει ήδη δοκιμές.


Πηγή:http://www.techgear.gr/
Η Ericsson παρουσίασε σήμερα για τρίτη συνεχή χρονιά τα αποτελέσματα για την ελληνική αγορά της ετήσιας έρευνας Ericsson ConsumerLab TV & Media Report.

Η συγκεκριμένη μελέτη αποτυπώνει τις συνήθειες παρακολούθησης τηλεόρασης και video 1,1 δισ. καταναλωτών ανά τον κόσμο, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες έρευνες του είδους παγκοσμίως.

Το ποσοστό χρόνου που αφιερώνεται στην παρακολούθηση τηλεόρασης και βίντεο μέσω κινητών συσκευών αυξήθηκε από πέρυσι και για τους έφηβους 16-19 έφτασε το 63%
Το 30% των καταναλωτών δηλώνουν ότι «ενδιαφέρονται πολύ» για προγράμματα χρήσης κινητών δεδομένων που περιλαμβάνουν απεριόριστο χρόνο ροής (streaming) βίντεο. Το αντίστοιχο ποσοστό παγκοσμίως ανέρχεται στο 40%
Οι Έλληνες καταναλωτές αφιερώνουν 18 λεπτά τη μέρα για έρευνα περιεχομένου
Στην Ελλάδα το στατιστικό δείγμα αντιστοιχεί σε 5 εκατομμύρια καταναλωτές.

Σύμφωνα με την έρευνα, η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων κατ' απαίτηση και βίντεο μέσω κινητών συσκευών εμφανίζει σημαντική αύξηση, παρόλο που οι καταναλωτές εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται με την ανακάλυψη περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, τα κυριότερα ευρήματα για την ελληνική αγορά, εκτός των παραπάνω, έχουν ως εξής:

Ο μέσος όρος κατανάλωσης περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή (συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, βίντεο, μέσω σταθερού ίντερνετ, θέατρο και σινεμά), αγγίζει τα 53 ευρώ ανά ελληνικό νοικοκυριό. Το αντίστοιχο ποσό στις ΗΠΑ αγγίζει τα 186 δολάρια ανά νοικοκυριό
Η κατανάλωση video on demand αγγίζει το 42% (όσο και το παγκόσμιο ποσοστό) με 34 ώρες κατά μέσο όρο την εβδομάδα, ενώ στους millennials (ηλικίες 16-34) φτάνει το 52%, ενώ το αντίστοιχο παγκόσμιο ποσοστό είναι 50%
Το 53% των τηλεθεατών στην Ελλάδα παρακολουθεί YouTube σε καθημερινή βάση, ποσοστό που αγγίζει το 86% αν αναχθεί στην εβδομάδα
Το Bingeing αλλάζει το παιχνίδι: η παρακολούθηση αριθμού επεισοδίων μιας σειράς κατά βούληση, έχει καταστεί πλέον βασικό χαρακτηριστικό της εμπειρίας θέασης τηλεόρασης και βίντεο στην Ελλάδα. Ποσοστό 75% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάνει μαραθώνιο τηλεθέασης σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, με το αντίστοιχο παγκόσμιο ποσοστό να κυμαίνεται στο 71%. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται σε 86% για τις ηλικίες 16-34 (millennials), ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στα γραφεία της εταιρείας, παρουσίασαν στους εκπροσώπους του Τύπου τα εξής στελέχη της Ericsson:

H Μαρία Μπούρα, υπεύθυνη σχέσεων με την πολιτεία και τις ρυθμιστικές αρχές και επικοινωνίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρουσίασε συνοπτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας μελέτης Ericsson TV&Media ConsumerLab Report, η οποία διεξήχθη σε 24 χώρες ανά τον κόσμο
O Σωτήρης Βασιλειάδης, ειδικός στις πωλήσεις TV & Media για την Ericsson στην περιφέρεια της Μεσογείου, παρουσίασε λεπτομερώς την ανάλυση των στοιχείων της έρευνας για την ελληνική αγορά καθώς και συγκριτικά στοιχεία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Όπως δήλωσε η Μαρία Μπούρα: «Μέχρι το 2020 θα δούμε περίπου το μισό του χρόνου θέασης παγκοσμίως να δαπανάται σε κινητά και φορητές οθόνες, επίσης το ήμισυ της προβολής θα δαπανάται σε υπηρεσίες περιεχομένου on-demand, και περίπου το ήμισυ των καταναλωτών θα είναι screen shifters ή mobility centrics.

Σύμφωνα με την ανάλυσή μας, για να μπορέσει ένας πάροχος περιεχομένου να είναι επιτυχής, χρειάζεται να ενθουσιάζει συνεχώς τον καταναλωτή με τέσσερις κυρίως τρόπους: να προσφέρει αδιάλειπτη εμπειρία σε όλες τις συσκευές, οπουδήποτε, εξατομικευμένη ανακάλυψη περιεχομένου, καθηλωτικό περιεχόμενο (ποιότητα εικόνας, επαυξημένα δεδομένα και δυνατότητα πρόσβασης σε όσο το δυνατόν περισσότερο αγαπημένο περιεχόμενο) και τέλος, συνεχή εξέλιξη της συνολικής εμπειρίας θέασης».

Ο Σωτήρης Βασιλειάδης συμπλήρωσε: «Η Ericsson, με το μοναδικό συνδυασμό διορατικότητας με μελέτες όπως αυτή που παρουσιάσαμε σήμερα, το πλέον ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών ψηφιακής μεταμόρφωσης στην αγορά για παρόχους μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου, παρόχους περιεχομένου και τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς τηλεόρασης και video.

Δεν είναι τυχαίο το ότι έχουμε κερδίσει 6 βραβεία Emmy, ενώ οι πλατφόρμα μας IPTV τροφοδοτεί τις πιο προηγμένες υπηρεσίες τηλεόρασης για πάνω από 19 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο».


Πηγή:http://www.newsbeast.gr/
Η συνεργασία της Facebook με τη Unity αποδίδει καρπούς και η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να λανσάρει τη δική της πλατφόρμα gaming με την ονομασία Gameroom. Η νέα πλατφόρμα ήταν διαθέσιμη τους προηγούμενους μήνες με διαφορετικές ονομασίες σε μορφή beta, αλλά από σήμερα μπορείτε όλοι να την εγκαταστήσετε σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή μεταγενέστερο.


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ανταγωνιστή του Steam, παρόλα αυτά, για την ώρα περιλαμβάνει μόνο Facebook games με μέγεθος έως 200MB, επομένς, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μπορέσει κανείς να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Αυτό που προσφέρει στον gamer είναι η δυνατότητα να παίζει τα αγαπημένα Facebook games χωρίς να χρειάζεται να έχει ανοικτό το κοινωνικό δίκτυο και να “ενοχλείται” από ειδοποιήσεις, News Feed, chats φίλων κλπ.


Πηγή:http://www.techgear.gr/
Δεν προκαλεί καμία εντύπωση, πλέον, το γεγονός ότι η Facebook επιθυμεί να επεκταθεί σε οτιδήποτε αφορά τον χώρο του Internet, ακόμη και αν γνωρίζει ότι μπαίνει στα χωράφια άλλων. Η νέα ανησυχία της εταιρείας αφορά τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας μέσα από το κοινωνικό δίκτυο της, κάτι που συνεπάγεται ότι θέλει να ανταγωνιστεί άμεσα το LinkedIn.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές σε ορισμένες Facebook Pages με την προσθήκη της ξεχωριστής καρτέλας “Jobs” όπου θα μπορούν να ανεβάζουν αγγελίες για θέσεις εργασίας και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα αποστολής βιογραφικού και άμεσης επικοινωνίας με την εκάστοτε επιχείρηση.

Οι διαχειριστές των Facebook Pages θα έχουν πρόσβαση στην καρτέλα Jobs για να ανοίξουν αγγελία στην οποία θα δηλώνουν τον τίτλο της εργασίας, το θέμα, τον μισθό κ.ά. Μετά τη δημοσίευση, η αγγελία θα εμφανίζεται και στο News Feed όσων ακολουθούν τη συγκεκριμένη FB Page. Αν κάποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να πατήσει το κουμπί “Apply Now” και στη συνέχεια θα του εμφανίζεται μια τυπική φόρμα για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία. Η αίτηση θα εμφανίζεται στον διαχειριστή ως εισερχόμενο μήνυμα.

Είναι σαφής η πρόθεση της Facebook να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο τους περίπου 1.8 δισ. χρήστες του κοινωνικού δικτύου, αφού θα μοιράζονται περισσότερα “αληθινά” στοιχεία για τον εαυτό τους λόγω της πιθανής αλληλεπίδρασης με επιχειρήσεις μέσα από το κοινωνικό δίκτυο. Σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά τη λειτουργία του LinkedIn, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει 467 εκατ. χρήστες.


Πηγή:http://www.techgear.gr/
Έναν μήνα μετά την εξαγορά της Viv, την εταιρεία που δημιούργησε την ψηφιακή βοηθό Siri για λογαριασμό της Apple, η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Galaxy S8 θα διαθέτει την αντίστοιχη δική του ψηφιακή βοηθό και φυσικά θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα της στους developers για να ενσωματώσουν τις δικές τους υπηρεσίες στην τεχνητή νοημοσύνη της. Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ονομάζεται Viv ή κάπως αλλιώς, ενώ υπάρχουν αναφορές για τοποθέτηση ξεχωριστού κουμπιού που θα δίνει άμεσα πρόσβαση στην ψηφιακή βοηθό.
Εξάλλου, νέες φήμες έρχονται στο προσκήνιο και κάνουν λόγο για καθυστέρηση της κυκλοφορίας μέχρι τον Απρίλιο, έτσι ώστε να εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα επανάληψης των πρόσφατων γεγονότων με το Galaxy Note 7.


Πηγή:http://www.techgear.gr/
Όταν ψηφιακοί εισβολείς καταφέρνουν να παραβιάσουν τις βάσεις δεδομένων σε πλατφόρμες online υπηρεσιών, στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών, όπως emails, κωδικοί πρόσβασης και πληροφορίες ταυτότητας, υποκλέπτονται και συνήθως διατίθενται προς πώληση στη σκοτεινή πλευρά του web.
Τέτοιες, επιτυχημένες επιθέσεις έχουν συμβεί αρκετές στο πρόσφατο παρελθόν, με στόχους – μεταξύ άλλων – κάποιες πολύ δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το LinkedIn, το MySpace και το Dropbox. Μόνο σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις, τα στοιχεία περισσότερων από 550 εκατομμυρίων λογαριασμών εκτέθηκαν και έκτοτε είναι στη διάθεση όποιου θελήσει να τα αποκτήσει.
Στο haveibeenpwned.com μπορείς να ελέγξεις άμεσα αν το email που συνήθως χρησιμοποιείς για να συνδεθείς έχει εκτεθεί και αν ναι σε ποια παραβίαση. Συνήθως, το πρόβλημα έκθεσης ενός λογαριασμού μεγεθύνεται από την κακή συνήθεια των περισσοτέρων χρηστών να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σχεδόν παντού. Με αποτέλεσμα, όταν κάποιος υποκλέψει τα στοιχεία πρόσβασης σε έναν λογαριασμό να έχει τελικά πρόσβαση σε ακόμα περισσότερους και μερικές φορές στο σύνολο της ψηφιακής τους ζωής.
Επιπλέον, ακόμα και αν κάποιος χρησιμοποιεί διαφορετικά passwords (όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας), η πρόσβαση στα στοιχεία ενός λογαριασμού του και η διαρροή συγκεκριμένων πληροφοριών, όπως η ημερομηνία γέννησης, κάποιο τηλέφωνο ή οι απαντήσεις σε ερωτήσεις που χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση της ταυτότητάς του (οι λεγόμενες μυστικές ερωτήσεις), διευκολύνει όποιον δοκιμάσει να παραβιάσει και κάποιον άλλον λογαριασμό του.
Η εν λόγω μηχανή αναζήτησης είναι μια πρωτοβουλία του Troy Hunt, στελέχους της Microsoft από την Αυστραλία και επιπλέον περιέχει αρκετές πληροφορίες για εκατοντάδες επιθέσεις παραβίασης βάσεων δεδομένων τα τελευταία δέκα χρόνια.


http://news247.gr/
Δεν πρόκειται για αστείο. Η είδηση είναι αληθινή. Το Facebook στις επιλογές της γλώσσας έχει συμπεριλάβει και τα αρχαία ελληνικά.

Έτσι όποιος επιλέξει τα αρχαία ελληνικά θα έχει και τη δυνατότητα να διαβάζει τα μηνύματά του ως «Αγγέλματα», στη θέση «Τι σκέφτεστε» θα διαβάζει «Τι δοκείς», το home θα αναφέρεται ως «Οίκος», ενώ στο σχολιασμό μια φωτογραφίας θα υπάρχει η ένδειξη «Σχόλιον γράφειν»...

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τα αρχαία ελληνικά στο Facebook αρκεί να κάνετε τα εξής:

1. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις».

2. Επιλέξετε τη «Γλώσσα».

3. Αναζητήστε την επιλογή «Ελληνική αρχαία» και πατήστε «Αποθήκευση αλλαγών».


http://www.huffingtonpost.gr/
Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) ανακοίνωσε σήμερα τη συλλογή των διαθέσιμων τίτλων από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του PlayStation 4® Pro (PS4® Pro) (σειρά CUH-7000).

Κορυφαίοι τίτλοι, όπως το Uncharted™ 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη και το Call Of Duty®: Infinite Warfare θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα εκμεταλλευτούν την ισχύ και τις επιδόσεις του PS4 Pro, το οποίο προσφέρει αναβαθμισμένες gaming εμπειρίες, χάρη στη βελτιωμένη επεξεργαστική του ικανότητα και στην ευρεία γκάμα οπτικών αναβαθμίσεων που επίσης προσφέρει.

Από την 10η Νοεμβρίου 2016 στην Ευρώπη, περισσότερα από 30 παιχνίδια θα προσφέρουν βελτιωμένα γραφικά στο PS4 Pro, ενώ πάνω από 45 θα βελτιστοποιηθούν μέχρι τα τέλη του 2016.

Όλα τα παιχνίδια της SIE που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια ή μετά το 2017 θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του PS4 Pro. Μεταξύ αυτών το μετα-αποκαλυπτικό action RPG παιχνίδι της Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn™.

Η Sony Interactive Entertainment Europe εκφράζει τον ενθουσιασμό της καθώς εκτός από τα δικά της παιχνίδια, πολυάριθμοι τίτλοι συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής θα αξιοποιούν τις δυνατότητες και τις βελτιώσεις του PS Pro. Στα παιχνίδια αυτά συμπεριλαμβάνονται τα κορυφαία Final Fantasy XV και Watch_Dogs 2.

Όλα τα παιχνίδια του PS4, συμπεριλαμβανομένων και των μελλοντικών κυκλοφοριών, θα «τρέχουν» τόσο στο PS4 όσο και στο PS4 Pro.

Οι εταιρείες ανάπτυξης θα έχουν πλέον την ευκαιρία αξιοποίησης των δυνατοτήτων του PS4 Pro, προκειμένου να δημιουργούν παιχνίδια εκπληκτικής λεπτομέρειας και ευκρίνειας.

Η απεικόνιση της δράσης πλέον, είναι αισθητά ταχύτερη και πιο ομαλή, ενώ η κίνηση απεικονίζεται με κρυστάλλινη καθαρότητα –επιτρέποντας στους παίκτες να βιώνουν την εμπειρία του παιχνιδιού όπως ακριβώς σχεδιάστηκε.

Με το σκληρό δίσκο του 1TB να προσφέρει αρκετή χωρητικότητα για περισσότερα παιχνίδια, demos και άλλο περιεχόμενο, το PS4 Pro προσφέρει μέγιστη λεπτομέρεια και κορυφαίες επιδόσεις, χάρη στην ενισχυμένη κεντρική επεξεργαστική μονάδα και στην αυτόνομη μονάδα επεξεργασίας γραφικών, την ανάλυση εικόνας έως 4K1, την τεχνολογία εικόνας HDR, και τον ταχύτερο και πιο σταθερό ρυθμό ανανέωσης καρέ.

Επιλεγμένοι υπάρχοντες τίτλοι του PS4 θα αξιοποιούν τις βελτιώσεις του PS4 Pro μέσω μιας δωρεάν αναβάθμισης που θα διατίθεται προς download σε όλους τους χρήστες, οι οποίοι είχαν αγοράσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια στο παρελθόν.

Σχολιάζοντας το επερχόμενο λανσάρισμα, ο Jim Ryan, Πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Europe δήλωσε: «Από την αποκάλυψη του PS4 Pro, γνωρίζουμε ότι οι παίκτες ήταν ανυπόμονοι να δουν πώς ακριβώς θα επηρεάζει τα αγαπημένα τους games.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η κονσόλα θα τους προσφέρει την εμπειρία που περίμεναν: εικόνες εκπληκτικής καθαρότητας, με μεγέθυνση ακόμη και των πιο μικροσκοπικών λεπτομερειών – το gameplay γίνεται πιο διαισθητικό από ποτέ.

«Η δυνατότητα σημαντικής αναβάθμισης της οπτικής απόδοσης των παιχνιδιών, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες 4K και HDR του PS4 Pro, καθιστά τους τίτλους μας ισχυρότερους από ποτέ. Αυτές οι βελτιώσεις, μας επιτρέπουν να είμαστε ακόμη πιο περήφανοι που το PlayStation 4 αποτελεί τον καλύτερο προορισμό παιχνιδιού».

Ακολουθεί η λίστα των βελτιωμένων τίτλων που θα είναι διαθέσιμοι από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της κονσόλας:

Bound™
Battlefield 1
Call Of Duty®: Black Ops 3
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Deus Ex: Mankind Divided™
DRIVECLUB™ VR
EA SPORTS™ FIFA 17
HELLDIVERS™
HITMAN™
Hustle Kings™
inFAMOUS™ First Light
inFAMOUS™ Second Son
Knack™
Mafia III
Middle-earth™: Shadow of Mordor™
NBA 2K17
Paragon
Ratchet & Clank™
RIGS Mechanized Combat League
Rise Of The Tomb Raider
Robinson: The Journey
SMITE
Super Stardust™ Ultra
The Elders Scrolls Online®: Tamriel Unlimited™
The Elder Scrolls V: Skyrim® Special Edition
The Last Of Us™ Remastered
The Last Of Us™: Left Behind
THE PLAYROOM VR
Titanfall 2
Tumble
Uncharted 4™: Το Τέλος Ενός Κλέφτη
Until Dawn™: Rush of Blood
VR Worlds
World Of Tanks
XCOM 2

Facebook