Τι είναι το Karezza και γιατί όλοι-ήδη-το λατρεύουν;

17 Νοε 2016
433 φορές
Πέμπτη σήμερα και είναι απολύτως κατανοητό να βαριέσαι και να μη βλέπεις την ώρα να φύγεις από το γραφείο σου και να πας να αράξεις στο σπιτάκι σου. Είναι που είναι εδώ ο Barack και η Αθήνα βρίσκεται στο πόδι; Είναι που έχεις ακόμα δύο μέρες μέχρι το Σάββατο; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα μαζί; Anyway, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό, ακόμη και από ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια-καμιά φορά η πρόταση σταματά εδώ-αυτό είναι το σεξ, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι καταπληκτικό, που θα αλλάξεις εντελώς τις σεξουαλικές σου συνευρέσεις και θα σε ξεναγήσει σε νέους... μαγικούς κόσμους.
Φίλη μου απόψε καταπιάσου με το Karezza το οποίο μπορεί αν μην ξέρεις τι είναι, αλλά στις επόμενες αράδες θα ενημερωθείς λεπτομερώς. Το Karezza λοιπόν, είναι το νέο απόλυτο sex trend, το οποίο οφείλει το όνομά του στην ιταλική λέξη carezza που σημαίνει «απαλό χάδι»!
Και τι σχέση έχει το σεξ με τα απαλά χάδια anyway; Η βάση λοιπόν του Karezza δεν είναι ο οργασμός αλλά η διαδικασία μέχρι την επίτευξή του. Είναι η διαρκής αναβολή της ολοκλήρωσης, ώστε το συναίσθημα τελικά να είναι πιο έντονο από ποτέ! Με λίγα λόγια, για το Karezza σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.
giphy
Και για να έχουμε και επιστημονική εξήγηση: Η παράταση της ευχαρίστηση, που έχει ως επίκεντρο το νέο αυτό sex trend, συνδέεται άμεσα με τη ντοπαμίνη η οποία εξασθενεί από τη στιγμή που θα ολοκληρώσεις και μετά. Η ουσία λοιπόν είναι η διατήρηση της ντοπαμίνης σε όσο υψηλότερα επίπεδα και για όσο μεγαλύτερη διάρκεια είναι αυτό εφικτό.
Οπότε απόψε, ακύρωσε ό, τι έχεις κανονίσεις και κάλεσέ τον για μία εμπειρία που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη.


Πηγή:queen.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook