ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η απόλυτη ανατροπή:Πέντε μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις για τους άντρες

29 Οκτ 2016
270 φορές
Εμείς τα κορίτσια έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο ελλάττωμα: Συνηθίζουμε να πιστεύουμε διάφορα πράγματα για τους άντρες, τα οποία πολύ πιθανόν να μην ισχύουν και τα οποία μας οδηγούν σε λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες φυσικά μας κάνουν τεράστιο κακό. Διότι φίλη μου, θα πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να σταματήσεις να φοράς παρωπίδες και να αντιληφθείς ότι οι άντρες δεν είναι ούτε μονόπλευροι ούτε πια και τόσο προβλέψιμοι. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα να σου ανατρέψουμε τους βασικούς μύθους που ίσως πιστεύεις για το αντρικό φύλο και να μήπως και αντιληφθείς πώς πραγματικά είναι και τι σκέφτονται.
1. Οι άντρες λατρεύουν το κυνηγητό: Σωστή παρατήρηση με λάθος υποκείμενα. Ο άντρας κυνηγός υπήρχε-και επιβίωνε-στην εποχή των παππούδων μας, τότε που τα πράγματα ήταν σίγουρα πιο απλά και αθώα. Πλέον, και με τη χειραφέτηση των γυναικών, που σημαίνει ότι μπορούν να διεκδικήσουν και φυσικά να κερδίσουν ό, τι θελήσουν, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τουτέστιν, ξέχνα το αέναο κυνηγητό από εκείνον-κι εσένα φυσικά να το παίζεις βασίλισσα στο θρόνο-και δείξε κι εσύ τι θέλεις και κυρίως ότι τον θέλεις. Οι άντρες πλέον έχουν πολλά ερεθίσματα, κάτι που σημαίνει ότι δε θα κάτσει να σε παρακαλάει και πολύ.
2. Οι άντρες θέλουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις: Ναι το θέλουν, όπως ακριβώς το θέλεις κι εσύ. Αλλά όχι πάντα. Και βασικά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχουν κι αυτοί συναισθήματα. Όπως κι εσύ! Οπότε, το να συμπεραίνεις ότι όλοι θέλουν το κορμί σου, και όταν βρεθεί εκείνος που θα θέλει και το κορμί σου, μεταξύ άλλων, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταστρέψεις τα πάντα πριν καν τα... αρχίσεις!
3. Οι άντρες δεν έχουν βιολογικό ρολόι: Κι όμως γλυκιά μου, μπορεί εσύ να κάνεις σαν τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στο Σ' αγαπώ μ' αγαπάς και να αναρωτιέσαι καθημερινά το πότε θα γίνεις μάνα, εκείνος όμως ίσως να θέλει περισσότερο από σένα να γίνεις μπαμπάκας, χωρίς όμως να το δηλώνει μέχρι και στον μπακάλη του. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όταν ένας άντρας νιώσει την ανάγκη να κάνει ένα παιδί, χωρίς να έχει σχέση, το πρώτο του κριτήριο στην επιλογή συντρόφου, είναι το αν θα είναι καλή μάνα, και όχι ο έρωτας που ίσως νιώσει. Όταν βέβαια αυτά τα δύο συνδυαστούν, τότε το πράγμα γίνεται μαγικό.
4. Οι άντρες τελειώνουν πάντα: Μάλλον δεν έχεις τύχει σε άντρα που δούλευε όλη μέρα, και έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να σε δει. Και φυσικά εσύ δε συμβιβάζεσαι με ένα απλό ποτό, αλλά θέλεις και συνέχεια. Πώς να ανταποκριθεί χρυσή μου ο άνθρωπος όταν το μόνο που θέλει είναι επιτέλους να κοιμηθεί; Ναι στην περίπτωση αυτή υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην τελειώσει. Ο καημένος όμως θα κάνει τα πάντα για να τελειώσεις εσύ. Εκτός πια κι αν κοιμηθεί στο 2λεπτο.
5. Oι άντρες σκέφτονται το σεξ συνέχεια: Τώρα σοβαρά, ποιος άντρας που δουλεύει και έχει να ανταποκριθεί σε ένα σωρό υποχρεώσεις, σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα όλη μέρα; Kανένας! Ξέρεις ποιος άντρας το σκέφεται; Ο φοιτητής ο οποίος ίσως να μη δουλεύει και ο οποίος ομολογουμένως έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο. Αυτά.


Πηγή:queen.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 14:20
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook