Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές από οχήματα στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, πέντε (5) κλοπές από οχήματα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 23-12-2016 έως 18-3-2017, σε οικισμούς των νομών Δράμας, Καβάλας και Σερρών.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 30χρονων ημεδαπών (άντρας και γυναίκα), για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, αφαίρεσαν από το εσωτερικό πέντε (5) σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητων, το χρηματικό ποσό των 915 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και μικροαντικείμενα, προκαλώντας φθορές σε ορισμένα από αυτά.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Πολιτική

Αθλητισμός

ΕΠΣ Δράμας:Οι ορισμοί των διαιτητών στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία (20/01/18)

Μάθετε τους διαιτητές της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου...(Χορηγοί...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook