Οι προβλέψεις των Ζωδίων για την Παρασκευή 18 Αυγούστου

(Χορηγός της είδησης είναι η ιστοσελίδα spmc.gr)...
Κριός...
Γενικά...
Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα καλυτερέψεις την σχέση σου. Εσύ που ακόμη κρατάς στα χέρια σου την μοναξιά σου εγγυώμαι πως με τις καλές πλανητικές επιρροές κάτι καλό θα γίνει.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΚινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.
Ταύρος...
Γενικά...
Σήμερα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Ο Άρη από τον Λέοντα σε ευνοεί σε όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΚαλό θα είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτην δουλειά σου αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Τα οικονομικά τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία για αυτό απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.
Δίδυμος
Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου ώστε να εξασφαλίσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑπόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.
Καρκίνος
Γενικά
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην φύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΔιώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στην σχέση σου. Εσύ που δεν βρει ταίρι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο σου θα έρθει και η γνωριμία που περιμένειςΠροβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει να αρχίσουν να υλοποιούνται. Στα οικονομικά πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις αρκετά γιατί κρύβονται αρκετές παγίδες.

Λέων
Γενικά
Σήμερα μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου πράγματα που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να έχεις την τελευταία περίοδο.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤην σημερινή μέρα στα αισθηματικά σου η διάθεση σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου κάνουν προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΈχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα την σχέση σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματαΠροβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν θέματα που είναι στάσιμα εδώ και καιρό. Στα οικονομικά φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις για να φύγει λίγο άγχος από πάνω σου.
Ζυγός 
Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες αναβολές γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΦρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο κινήσου γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματα σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.Σκορπιός
Γενικά
Μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί πολύ χρήσιμη σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που έχεις γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΧρειάζεται να μιλήσεις και να τονίσεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην σχέση και έτσι θα νιώσεις πιο ήρεμα και εσύ.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά θα είναι καλά αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Τοξότης 
Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν για να νιώσεις καλύτερα.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜερικές φορές το ταίρι σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και βγάλε τον ρομαντισμό σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο ο Άρης από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.Αιγόκερως 
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Μόνο έτσι θα έχεις την ικανοποίηση που αξίζεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα άφησε τους εγωισμούς στην σχέση σου και μίλησε ξεκάθαρα με το ταίρι σου. Αν κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟι δυνατότητες που έχεις στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις. Στα οικονομικά προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.Υδροχόος
Γενικά
Κατάλληλη η σημερινή μέρα για τις αλλαγές που θέλεις και δεν ξέρεις πότε να τις ξεκινήσεις. Η σημερινή μέρα είναι η αφετηρία μιας μεγάλης αλλαγής που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει όσο δύσκολο και αν είναι αυτή την στιγμή να το πιστέψεις λόγω των καταστάσεων που πολιορκούν την ζωή σου.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΔώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από τις τόσο πολλές άλλες δραστηριότητες που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι αξιόλογο ο Άρης από τον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα σου χαρίσει την γνωριμία που θέλεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΑπόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στην δουλειά σου γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα έσοδα σου.
Ιχθύς
Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα αρκεί να διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά για να ισορροπήσουν πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή:oroskopos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 19:27
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι συνέβη σαν σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου

Facebook

Life & Style

Σου στέλνει μηνύματα αλλά δε σε γουστάρει:Τα σημάδια που το μαρτυρούν

To θέμα που θα αναλύσουμε...

Τέσσερις βασικές αντρικές δικαιολογίες που δείχνουν ότι δε σε γουστάρει

Mπορεί το ψέμα να είναι...

Έξι πράγματα που συνειδητοποιείς όταν έχεις καιρό να κάνεις έρωτα

Οι καιροί είναι δύσκολοι όπως...

Τεχνολογία

Το Facebook αλλάζει το Trending μετά από καταγγελίες για μεροληψία

Η δημοφιλέστερη παγκοσμίως πλατφόρμα κοινωνικής...

FIFA 16 vs PES 2017:Ποιο έχει καλύτερα γραφικά; (video)

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι ετοιμάζονται...

Lifestage:Η νέα εφαρμογή του facebook μόνο για μαθητές

Μία νέα εφαρμογή, η οποία...