ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.spmc.gr ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑ-YES...
spmc teliko banner 2017ellinikes syntages banner 2 2017

Η ανακοίνωση του ΣΦ Δόξας "Οι Μαυραετοί"

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Δόξας "Οι Μαυραετοί" για την φιλοξενία στον αγώνα της Δόξας απέναντι στην Παναχαική...(Χορηγοί της είδησης οι ιστοσελίδες www.spmc.gr, http://www.helcomarmiltd.com/ και www.femaleplace.weebly.com)...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΔΟΞΑΣ "ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ"

Μετά την υποδειγματική φιλοξενία τόσο σε μας στον Σ.Φ. ΔΟΞΑΣ ''ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ'' αλλά και σε όσους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας βρέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στην ΠΆΤΡΑ θεωρούμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αρχικά είναι να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σ.Φ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ''NORTENOS'' αλλά και στον απλό κόσμο και τους φίλους της Πατρινής ομάδας και δεσμευόμαστε για ανταπόδοση αυτής στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην πόλη μας την Δράμα. Για μας το οπαδικό ιδεώδες πρέπει να αναδεικνύεται να προάγεται και να αποθεώνεται και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν βρίσκονται ''αντίπαλοι'' οπαδοί που υπηρετούν και αγωνίζονται για τις ίδιες ιδέες και αρχές με τις δικές μας. Ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε και να τα ξανά πούμε σύντομα παλικάρια επάνω....η Δράμα πάντα θα είναι φιλόξενη για σας και η ΔΟΞΑ πάντα δίπλα σας.
Τέλος οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα μας στις αστυνομικές αρχές της Αχαΐας για τον σεβασμό που μας έδειξαν, πράμα σπάνιο έως αδιανόητο σε όλους εμάς που τόσες και τόσες φορές ταλαιπωρούμαστε αδίκως και χωρίς λόγο όχι μόνο στα εκτός έδρα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας αλλά κυρίως στα εντός και μάλιστα χωρίς ΠΟΤΕ να έχουμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα.Το ότι η ΔΟΞΑ δεν έχει τιμωρηθεί ΠΟΤΕ για την άσχημη και απρεπής συμπεριφορά των οπαδών της νομίζουμε αυτό τα λέει όλα.

Με εκτίμηση

Σ.Φ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 16:44

Πολιτική

Αθλητισμός

Football League:Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 28ης αγωνιστικής (25-26/04/18)

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 28ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Football League,...

Κοντά στον πολίτη

Lifestyle και τεχνολογία στη DramaNOW.gr

Η DramaNOW.gr μεγαλώνει, με ειδήσεις πλέον που θα αφορούν το...

Facebook